Slagerij Van Guilik 

Ons slagersbedrijf is gevestigd in de Bonisupermarkt te Zwolle. Al vanaf 1986 jaar bedienen wij hier een breed publiek, vooral afkomstig uit de wijken Assendorp, Pierik, Centrum en Zwolle Zuid.

 


 

Maar ook in de hele omgeving zijn wij inmiddels een begrip vanwege onze ongeëvenaarde kwaliteit en zeer ruime keuze. In BBQ zijn wij zelfs marktleider in ZWOLLE maar ook in HEERDE ,EPE, WAPENVELD EN HATTEM. Met onze bbq bestijken wij een klantengroep die zich uitstrekt van Meppel tot Apeldoorn en van Ommen tot Kampen. Zo wonnen wij diverse prijzen met onze slagerijafdeling. Uw tevredenheid als klant vinden wij zeer belangrijk.

Als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, spreek dan ook gerust één van onze gediplomeerde medewerkers aan. Wij helpen u graag.

Een van de voordelen van onze locatie is dat wij beschikken over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid (meer dan 100!) rondom ons pand. 
 

Slagerij van Guilik is in 1986 in Zwolle begonnen. Sinds haar opening zijn wij gevestigd in het Boni filiaal aan de Deventerstraatweg. Eigenaar Jack van Guilik is onderdeel van een grote slagersfamilie die zijn oorsprong vindt in de plaats EDE anno 1895!. Ook nu nog zijn veel van zijn familieleden actief in het slagersvak.


Bij slagerij van Guilik proberen wij zoveel mogelijk mee te gaan met onze tijd, zonder dat dit ten koste gaat van service of kwaliteit. Dit betekent dat er regelmatig wordt geïnvesteerd in nieuwe en moderne slagersapparatuur.Wij zijn dan ook trots op ons hypermoderne nieuwe pand t.b.v. onze bbq- en cateringtak. Op die manier kunnen wij zo optimaal mogelijk het vlees verwerken en presenteren aan onze klanten. Wij streven er naar om topkwaliteit vlees en vleeswaren aan te bieden tegen een scherpe concurrerende prijs.

Dit blijkt ook uit het feit dat er maar liefs 5 volledig gediplomeerde slagers, van de in totaal 12 werknemers, bij ons in vaste dienst zijn, sommige al meer dan 20 jaar. Daarom kunt u bij ons, als er iets niet in de toonbank ligt, er altijd erom vragen, dan snijden wij het graag voor u af.

Hiermee is Slagerij van Guilik uniek want zegt u nu zelf, in de gemiddelde supermarkt vindt u tegenwoordig helemaal geen slager meer, alleen voorverpakt vlees dat al verpakt binnen komt. Bij ons wordt alles door ons zelf iedere dag vers geproduceerd, gesneden en verpakt! 
 

Inmiddels weten meer dan 6000 klanten per week ons te vinden. 
Vanuit geheel Zwolle wordt onze slagerij bezocht ,vanwege de unieke formule die slager van Guilik heeft ontwikkeld namelijk: verse topkwaliteit producten, tegen een nette scherpe prijs!

En daarnaast is er gelukkig ook tijd voor een praatje en vakkundig advies van de vakman.

 

DUS TOT ZIENS BIJ SLAGERIJ VAN GUILIK. U WEET NU WAAROM!


Voor meer informatie klik hier.