gemaakt op : 09 juli 2018

Cursus verenigingsscheidsrechter bij WZC.

scheids.jpg

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken. Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden!

WZC Wapenveld zorgt tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij WZC.

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten van 3 uur, elke maand is er een bijeenkomst. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden bij WZC onder begeleiding van een praktijkbegeleider. De opleiding wordt ’s avonds gegeven op het sportpark Monnikenbos. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers opdrachten die altijd te maken hebben met je eigen wedstrijden. De deelnemers die aan de voorwaarden hebben voldaan, ontvangen het diploma "Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal". Je kunt vervolgens worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of wedstrijden in het seniorenvoetbal binnen een vereniging (B-categorie).

De data van de cursusavonden zijn bekend:
Woensdag 26 september
Woensdag 17 oktober
Woensdag 14 november
Woensdag 12 december

De avond start om +/- 19.00 uur tot +/- 22.00 uur
aanmelden via onderstaande link:

De kosten voor de cursus worden voor leden van WZC door de club betaald. Als tegenprestatie fluit je een aantal wedstrijden in een seizoen.

KNVB-DIGITAAL.SPORTLINK.COM

Details

KNVB - Digitaal inschrijven