gemaakt op : 18 september 2020

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie.

Ook onze vereniging doet dit jaar mee! De bedoeling is dat onze leden proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost €3,00 waarvan 80%, dus € 2,40 per lot, direct naar onze vereniging gaat! De opbrengst zal worden gebruikt voor de grote verbouwing!

 

Hoe werkt het

Alle jeugdleden krijgen vanaf zaterdag 19 september een boekje met loten uitgereikt via hun leider/trainer. Vanaf deze dag mogen alle lotenverkopers langs de deuren gaan, bij vrienden en familie aankloppen en/of berichten delen via social media en Whatsapp om loten te verkopen. Het is de bedoeling om te proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Als je alle loten uit je boekje hebt verkocht, kun je via je trainer/leider een extra boekje opvragen.

Alle boekjes met verkochte loten en machtigingen moeten uiterlijk 7 november weer bij je trainer/leider worden ingeleverd.

 

Verantwoord loten verkopen

Natuurlijk moeten we wel op een veilige manier loten verkopen. Daar helpt het verkoopboekje jullie bij! Zo staat op de voorzijde van het boekje een QR-code die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. In het lotenboekje dat je ontvangt, vind je verdere instructies en een link naar een instructiefilmpje (https://www.clubactie.nl/instructie/)

 

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen veel geld voor onze mooie vereniging op te halen met behulp van onze leden en de steun van hun familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

Laten we er een geslaagde actie van maken, en alvast heel veel dank voor jullie inzet!

 

Jeugdactiviteiten commissie WZC

Ilona Kok, Patricia Olthuis, Sandra in ‘t Anker, Miranda Draaijer, Danique de Goeijen en Bertine Renes

 

PS: de Senioren teams zullen via Superloten meedoen aan de Grote Clubactie voor WZC