gemaakt op : 14 augustus 2019

In Memoriam Gertjan Liefers

gert Jan.jpegOp zondag 11 augustus 2019 is overleden ons zeer gewaardeerd lid Gertjan Liefers in de leeftijd van 53 jaar.

Sinds 1 juli 1974 was Gertjan lid van onze club. 45 Jaar geleden trapte hij al tegen een balletje en heeft dat een tijd volgehouden. Naast het voetballen was Gertjan altijd een positieve en gezellige bar-medewerker in ons clubhuis. Vrijwilligerswerk schuwde hij niet. Gertjan was nauw betrokken en actief binnen onze vereniging WZC. Ook was hij sponsor van WZC, middels adverteren in het clubblad. Eerst met het “blauwe winkeltje” en later met “Arriba” waar Gertjan samen met Wilma kleding verkocht. WZC en het dorp Wapenveld is een actief en betrokken lid ontvallen. Moge Gertjan rusten in vrede!

We betuigen medeleven met de naaste familie. Wij wensen de familie Liefers heel veel sterkte en kracht om het verlies van hun man en maatje, broer en trotse vader te kunnen dragen.

Zij die afscheid willen nemen van Gertjan en de familie willen condoleren, kunnen dit op donderdag 15 augustus a.s. in de Petruskerk, Kwartelweg 9 te Wapenveld. Condoleance is van 19.00 – 19.45 uur. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.

Aanstaande zaterdag 17 augustus om 14.30 uur zal voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd WZC 1 – Berkum 2 een minuut stilte in acht genomen worden.

Namens Voetbalvereniging WZC

Aad Eilander.