Uitslagen

Vorige Volgende
 

STAND 2017/2018

1. asv Dronten 8 22 64
2. IJVV 10 22 51
3. DSV '61 8 22 36
4. Sv Zalk 3 22 36
5. Swift '64 5 21 28
6. 's Heerenbroek 3 21 25
7. WZC Wapenveld 5 21 25
8. Wilsum 3 22 24
9. WVF 7 22 23
10. HTC 5 22 19
11. Dieze West 3 21 18
12. BAS 4 22 18

Programma

Er zijn geen wedstrijden bekend

wzc 5 visser.jpg
 
_MG_2056.jpg


WZC_5.jpg


wzc 5.jpg

Trainer: Andries Berghorst
Leiders:
William Boeve
Tenue:
Fiber Solutions BV
Trainingspakken: 
Spronk Infra Oldebroek
Uitgaansjassen:
Probin professionals voor industrie en bouw en W&S afbouw

Trainingsavond: donderdag  19.45 - 21.00

Visser Hattem steekt WZC 5 in het nieuw

Jos en Ali Visser hebben hun team wederom in nieuwe outfit gesproken en het contract weer met vier jaar verlengd. Hiermee bevestigd de sponsor de nauwe band met het vriendenteam WZC 5. Als dank mocht dochter Monique de bloemen in ontvangst nemen. Foto Henri van der Beek.

23.nov..2017|Lees Meer

Uw voetbalplaatje op een beker, poster of sleutelhanger?

De mooie voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Wapenveld biedt alle geportretteerden de mogelijkheid om artikelen te bestellen met hun eigen foto er op. In het clubhuis kunt u het bijgevoegde VOLLEDIG ingevulde formulier inleveren aan de bar. Dit moet wel meteen afgerekend worden. Daarna regelt de sponsorcommissie de bestelling. U kunt deze hele maand oktober formulieren inleveren. Aan de bar zijn ook formulieren verkrijgbaar welke u ter plekke kunt invullen. Kortom, spaar uw album compleet, bestel iets leuks voor onder de boom of met Sinterklaas! sponsorcommissie WZC

03.okt..2017|Lees Meer

WZC - DSV 1-1

De uitwedstrijd in Doornspijk leverde WZC nog een bonuspunt op. Vandaag begon de thuisploeg fanatiek en iedereen vroeg zich al binnen vijf minuten af waarom de treffer van Everhard Stoffer werd afgekeurd. Keeper Schipper taste helemaal mis bij een hoge bal en iets onreglementairs was niet te zien vanaf de kant. Bram Roskam had ook al afgevuurd daarvoor, maar zijn bal smoorde in de mêlee van spelers. In de 7e minuut verdween de bal het Kloosterbos in toen een pass van Wolter Bos werd geblokt. De ballenjongens moesten deze middag nog veel vaker het bos in. Soms zou je wensen dat voetballers hun speler het bos eens in stuurden…. Na een kwartier spelen nam DSV iets meer het initiatief. Alfred Hofmeijer vergat te volleyen vrij voor keeper Bos. De beste man van het veld bleek voor rust keeper Henry Schipper te zijn want hij redde meerdere keren en kwam telkens goed zijn doel uit als er gevaar voor de gastheren dreigde. Ook een strak schot van Wilmer Rorije richting de uiterste hoek wist deze keeper tot corner te verweken. In de rust kregen we nog een telefoontje uit Oene wat de ruststanden waren. Mooi dat er ook nog mensen leven zonder mobieltje of internet. Hopelijk hebben ze wel riolering… De meneer was wel blij met de ruststandjes… Meteen na rust twee dikke kansen voor WZC. Het 300e lid van de supportersvereniging Bram Roskam knalde het leer ver het Kloosterbos in en Robin de Gruyter volleyde de bal waarbij koppen waarschijnlijk meer succes had opgeleverd. Aan de andere was het ineens DSV dat op voorsprong komen. Een voorzet van Hofmeijer werd door Johan Westerink in de touwen gewerkt. Lange tijd zag het er naar uit dat WZC met lege handen kwam te staan , ook enkele gevaarlijke counters van DSV werden niet doeltreffend afgerond. WZC’er Everhard Stoffer knalde met links snoeihard op de paal. Het was stil langs de lijn en dat was de verdienste van DSV. Toch kwam hier in de 82e minuut ineens verandering in, van grote afstand nam Mike Nijland de bal goed op de pantoffel… de bal zwabberde richting het doel van DSV en dat kwam keeper Schipper helemaal op de terechte verkiezing “man off the match” te staan toen het leer tussen de vingers van de doelman doorglipte en zo de 1-1 op het MOZA scorebord werd getoverd. In de slotfase gingen beide ploegen nog voor de volle winst. Inzetten van Lars Hulleman en Bernard Drost kwamen net kracht te kort om de punten in Wapenveld te houden. En Wolter Bos hield verder zijn doel schoon. Het gelijke spel van Doornspijk werd zo gekopieerd op het wedstrijdformulier van Monnikenbos. Na ruim 90 minuten floot de goedleidende scheidsrechter Moeken af. Volgende week naar FC RDC in Deventer. Nog 5 plekjes in de drie bussen beschikbaar. Goed weekend allemaal!

11.mrt..2017|Lees Meer
Alle sponsoren